Projectweken 2, dag 4: ‘meer interviews’

Ik stootte vandaag op een interessant artikel over de spoorwegpolitie die hun kantoor hebben op het centraal station, omdat we al wat weggejaagd waren door de recherche vonden we het misschien wel goed om die een bezoekje te brengen. Vlak voor ons vertrek kregen we plots een minder leuk telefoontje, Julie Tieberghien, waarmee we hadden afgesproken voor een interview vrijdag had dan helaas een vergadering, een interview met haar werd dus onmogelijk.

Bij de spoorwegpolitie werden we al wat vriendelijker ontvangen, daar spraken we naast de hoofdredacteur ook met een werkelijk druspanden in Nederland onderzocht, beide heren konden ons heel veel vertellen, nu hadden we ook eens de andere kant van het drugstoerisme bekeken.
Van deze 2de persoon mochten we al geen foto nemen, wat natuurlijk ons werk wat moeilijker maakt.

Omdat we bij de vorige interviews toch even moesten zoeken waar het nu te doen is, zijn we nu ook goed vroeg vertrokken, en net nu vonden we het ‘oude badhuis’ meteen waardoor we er veel te vroeg waren. We hadden met Tijs afgesproken in de cafetaria van dat cultureel centrum, maar omdat het daar wat lawaai was nam hij ons mee naar zijn kantoor, wat wel interessant was omdat hij ons dan wat van de buurt kon tonen, wat dan weer mooie beelden opleverde. Hoewel het interview meer ging rond sociale factoren van druggebruik, hebben we ook uit dit werk enkele interessante conclusies kunnen trekken.

Advertenties

~ door rubenvdh op maart 30, 2009.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: