Projectweken dag 3: ‘Interviews’

Vandaag zijn we begonnen met met enkele personen te contacteren, zo hebben we naar de dienst straathoekwerkering gebeld, maar die vroegen om hen een e-mail te sturen, dat hebben we dan gedaan, maar we hadden er niet veel hoop op, als je een mail stuurt gebeurt het al snel dat die gewist wordt en je er niet meer van hoort. Ook hebben we naar vzw Trekt uw Plant gebeld, daar kon ‘Joep’ ons vandaag nog ontvangen, dus vertrokken we meteen op stap.

We kwamen aan bij een klein gebouwtje voor een interview met ‘Joep’ van vzw Trekt Uw Plant, aan de telefoon klonk hij wel wat vreemd en ook het kantoor van de vzw zag er heel rommelig uit, dit gaf ons niet echt de hoop voor een goed interview, toch waren we stevig verbaasd dat hij goed van alles op de hoogte was en ons enorm veel kon vertellen, bovendien kon hij ons heel wat materiaal (brochures) geven en vond hij het niet erg dat we enkele foto’s namen, integendeel hij pakte plots helemaal uit met een soort tent waarin men 4 marihuanaplanten zou kunnen zetten.

Daarna gingen we naar de studio van Radio Centraal, waar Karel Michiels zijn radioprogramma deed, het was wel leuk om te zien hoe zo’n vrije radio in z’n werking ging, maar de manier waarop hij radio maakte was niet meteen de manier waarop wij het geleerd hebben. In ieder geval, na het zijn programma kon hij eventjes met ons praten, wij dachten “een journalist en schrijver”, die zal goed weten hoe de kwestie interessant te vertellen, maar helaas hadden we het daar wat mis. Hij wist ons niet echt zaken te vertellen die we al wisten, dat was wel spijtig.

’s Avonds hadden we toch wat geluk, ‘Tijs’, een straathoekwerker was meer dan enthousiast om met ons te spreken, weer een interview om naar uit te kijken.

Advertenties

~ door rubenvdh op maart 30, 2009.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: