Videotip: Nevermind the Buzzcocks

Sorry voor deze weeklange radiostilte, ik had het wat druk op door de projectweken op scool, door de vulkaan Eyjadjallajokul en door de regeringscrisis. Excuses voldoende dus. Hopelijk maak het goed met deze videotip.

Deze middag had ik een discussie met enkele vrienden over de Vlaamse televisie-shows en -quizzes, sommigen vonden the One Man Show nog wel leuk, anderen wilden Marc Uytterhoeven terug op de buis. Ikzelf vind dat de Vlaamse televisie voorbeeld mag nemen aan de BBC-klassieker ‘Nevermind The Buzzcocks’, een quiz over rockmuziek door rockmuzikanten (en acteurs en comedians). De show loopt nu al 15 jaar op de Britse zender.

Eerst werd het programma gepresenteerd Mark LaMarr, later nam de Simon Amstell het over, maar nu zijn er verschillende presentatoren, iedere uitzending een andere (meestal een bekende Britse acteur of comedian). Ook de teamkapiteins, Phill Jupitus, Bill Bailey en Noel Fielding zijn hilarisch. Genoeg gezegd, kijken maar! (Deze uitzending is op youtube verdeeld in 3 delen, doorklikken naar ‘part 2’ en ‘part 3’ dus.)

Advertenties

~ door rubenvdh op april 23, 2010.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: