Videotip: Gorillaz Live in Roundhouse (London)

Het was zeker niet de bedoeling om 2 videotips zo snel achter elkaar te geven maar deze wou ik nu toch posten uit vrees dat het binnenkort van het net wordt gehaald. The Gorillaz hebben recent hun nieuwe plaat, The Plastic Beach, voorgesteld en daarbij hoort uiteraard een spetterende concertreeks! Op 29 april trapte de band af met een fantastisch optreden in het Roundhouse in Londen. Het optreden was meteen uitverkocht maar al wie wil kan de show online nog eens zien. Let goed op dan zul onder andere Mick Jones en Paul Simonon van The Clash na een lange tijd nog eens samen op een podium zien!

KLIK HIER VOOR DE LIVE-VIDEO VAN HET OPTREDEN!Vandaag start bovendien DOCVILLE in Leuven, een filmfestival voor documentaires, ikzelf kan er helaas niet bij zijn maar ergens deze week zal ik nog een recensie van één van de getoonde documentaires geven en waarschijnlijk nog enkele andere videotips.

UPDATE:

The Gorillaz touren in september in Groot-Brittanië en Ierland en in november komen ze naar het Europese vasteland (behalve niet helaas). Als je kan, ga er zeker eens kijken, maar wees snel, want de tickets voor Parijs en Amsterdam zijn reeds uitverkocht . Ik heb m’n ticketten voor Parijs al, verwacht in november dus maar een uitgebreide concertrecensie. Meer info hier: Gorillaz – Tour Dates

Advertenties

~ door rubenvdh op mei 1, 2010.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: