Massief veel Music for Life!

Volgende week staat het glazen huis op de Groenplaats in Antwerpen, dit jaar werk ik zeer sterk mee in het Music for Life-project van Studio Brussel, en wel op deze manieren:

1. De Reporters: Jong geweld filmt uw geld!: Samen met een hoop andere teams werk ik mee in het project ‘De Reporters’, elke dag gedurende de MfL-week doorkruisen we heel Vlaanderen om verschillende acties vast te leggen op camera. Ga zeker eens kijken op de facebook-pagina. Maar kijk vooral vanaf zaterdag, dan komen de reportages er op. Ook op stubru.be zal een pagina met onze acties komen, maar die laat nog even op zich wachten.

2. Bonzai for Life: Dit is een feestje mede-georganiseerd door mijn zus, vrijdag vanaf 22u in de Chameleon (in de buurt van Het Museum van Schone Kunsten in Antwerpen), neem ook een kijkje op de facebook-pagina en mocht je niet weten wat Bonzai is, wel Bonzai is dit!

3. Crap for Life: Matthias Hellemans en Frederick Vercammen zullen zich donderdag 23 december vanaf 9u30 24 uur lang opsluiten in de radiostudio van Plantijn Hogeschool ten voordele van Music for Life, mensen mogen dan voor een kleine financiële vergoeding een plaatje komen aanvragen. De presentatoren zullen dan ook de 24 uur wakkerrblijven en bovendien enkel overleven op sapjes. Er zullen verschillende gasten langskomen, als tipje van de sluier kan ik al Kobe Ilsen en Alex Agnew vrijgegeven. Ikzelf zit niet in de studio maar werk mee in de productie, gasten ontvangen, technische problemen voorkomen of oplossen. Ben je die dag in de buurt moet je zeker langkomen om een plaatje aan te vragen. Ook die nacht, tijdens de ‘Comedy Bang’ in de Arenbergschouwburg zal je daar via een livestream in de lounge ook plaatjes aanvragen, zeker doen! Hou zeker de facebook-pagina in de gaten en bekijk ook de reclamespot. (En voor zij die toch wat verward zijn vanwege de titel, CRAP staat voor Centrale Radio Antwerpen Plantijn.)

Advertenties

~ door rubenvdh op december 15, 2010.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: