Top 5 beste en slechtste babycadeau’s

Dit zijn de beste cadeau’s om de coolste nonkel of tofste tante te zijn.

Dit zijn de beste cadeau’s om de coolste nonkel of tofste tante te zijn.

Oké, tijd voor iets helemaal anders, binnenkort ben ik nonkel en kinderen verwennen is dé belangrijkste taak van een nonkel. Helaas is het niet makkelijk het perfecte cadeau te vinden voor een nul-jarige. Je kan niet inspelen op zijn of haar hobby’s en voor lego zijn ze helaas nog te jong. Iedereen die dus geen inspiratie heeft kan hopelijk toch geholpen zijn aan de hand van deze aparte lijst met wat wel en wat zeker niet te kopen. Sommige van deze cadeau’s komen van Etsy.com, een website waarop mensen van over heel de wereld zelfgemaakte spullen verkopen, de ideale plek voor originele cadeau’s dus!

5. BESTE: Yoda-muts

Een echt must-have voor het kind van Star Wars gekke-ouders, Tussen 0 en 3 jaar hebben kinderen de perfecte gestalte om Yoda te cosplayen, deze muts is dus ideaal. “Keep your head warm it will!”

5. SLECHTSTE: Fetus Cookie Cutter

Wil je de beste hapjes hebben op de baby-shower? Gebruik dan absoluut niet deze foetus-koekjesvorm. Oké leuk dat je in thema denkt, maar dit zal de eetlust wegnemen op de foute manier.

4. BESTE: Enterprise-Lepel en -Bavet

Hier komt het vliegtuig, euh ruimteschip,  als je niets moet weten van Star Wars en heb je liever dat de baby een ‘trekkie’ wordt geef hem of haar dan zeker deze lepel in de vorm van de Enterprise en de bavet met een heel sterrenstelsel. “Eat long and prosper!”

4. SLECHTSTE: iPotje

Oké, voor een nieuwegeborene kan je beter pampers gebruiken dan een potje, maar je kan een kind nooit te vroeg kennis laten maken met jouw favoriete bezigheid, namelijk iPad-spelletjes spelen tijdens het toiletbezoek. Dat kan natuurlijk enkel als je het oké vindt dat er kwijl, pipi en vuile handjes  op het scherm hangt. Zie dat het niet te lang gebruikt wordt, anders kun je verwachten dat het kind je e-mails leest en gênante statussen plaatst op jouw facebook-profiel. Als je toch een potje wil kopen kijk den even bij #3.

3. BESTE: Troon toilet

Sowieso dat Will & Kate dit potje voor hun kind hebben! Laat de kinderen royaal de grote boodschap doen op deze “His Majesty’s Throne Potty Chair”. Laat de ouders duidelijk weten wie de nieuwe koning in het huis is!

3. SLECHTSTE: Zombie Teddy’s

Wil je verantwoordelijk zijn voor de baby’s eerste nachtmerrie dan zijn deze zombie teddy’s het perfecte geschenk. Later zullen er geen zorgen zijn voor monsters onder het bed of in de kast want die zitten gelukkig al mee in bed!

2. BESTE: “Let’s Panic About Babies!”

Oké dit is eerder een geschenk voor de ouders. Er zijn duizend hulpboeken over hoe je baby’s moet opvoeden, maar dit boek durft tenminste antwoorden te geven op de allerbelangrijkste vragen, zoals “Wat gebeurt er als ik sex heb tijdens de zwangerschap? – De baby wordt geboren met een mooie volle baard!” en “Hoe kan ik zeker zijn dat m’n kind ook van mij houdt? – Voodoo!”. Een nuttig boek met handige en grappige tips dus!

2. SLECHTSTE: “How To Traumatize Your Kids”

Dit is een ander boek met tips, maar ook met grondig foute bedoelingen. Zeven methodes om het kind grondig te traumatiseren, voor de personen die dat graag zelf willen doen. Een makkelijkere en doeltreffendere methode is uiteraard het kind misdienaar laten worden.

1. BESTE: Mustachifier

Je bent nooit te jong om een cowboy of gentleman te zijn! Iedereen vindt snorren geweldig en baby’s vinden fopspenen geweldig, de Mustachifier is dus de ultieme combinatie! Baby’s die op volwassenen lijken is altijd grappig, het omgekeerde helaas niet…

1. SLECHTSTE: Baby-masker

Wil je dat de ouders de beste vrienden zijn van het kind, geef ze dan een herkenbaar gezicht. Met dit masker lijk je als volwassen net op een baby, of dat iets goed is, daar mag je zelf over beslissen.

Advertenties

~ door rubenvdh op augustus 13, 2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: