Perpetuum Mobilhome – Sponsordossier

Perpetuum Mobilhome tvIk nader het einde van mijn opleiding aan de filmschool Rits in Brussel en uiteraard moet ik afsluiten met een geweldig eindwerk. Voor m’n masterproef werk ik aan 2 projecten, het komische reisprogramma ‘Perpetuum Mobilhome’ en ‘De Jeugd van Overbodig’ maar over dat laatste kan ik momenteel helaas nog niet veel vertellen.

In ‘Perpetuum Mobilhome’ gaat een enthousiaste presentator op zoek naar enkele merkwaardige kenmerken van het land of de regio die hij bezoekt met zijn mobilhome, hij doet dat niet alleen, want gedurende de reis zal er voor de camera interactie zijn met de geluidsman, cameraman en regisseur.

Voor deze pilootaflevering heb ik gekozen voor de Waalse Ardennen als onderwerp. Op het eerste zicht lijkt dit misschien niet de meest interessante en exotische reisbestemming, maar daar ligt voor mij juist de uitdaging. Bij het Vlaamse publiek is de Ardennen redelijk gekend en toch wil ik er in slagen plaatsen te tonen waar ze nog nooit van gehoord hebben en waar ze versteld van zullen staan.

Momenteel ben ik dus nog op zoek naar sponsors voor m’n project, als u daar interesse voor heeft kan u mijn sponsordossier downloaden.

Vorig jaar heb ik reeds een test gemaakt van dit format:

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: